Sep 18, 2009

Salam Aidilfitri...



Salam Aidilfitri aku ucapkan untuk semua yang menyambutnya. Ampun maaf kalau ada salah silap sengaja ataupun tak. Raya ni aku just sambut kat serdang, takde plan nak pergi memana pun. Bangun pagi, makan apa patut pastu tengok tv sambil merehatkan otak dan badan. Aku dah bercadang nak menutup pintu umah. Haha. Malas nak melayan bebudak yang datang. Biarlah. Aku bosan tahun ni. Titik!
Dalam hidup ni, aku jarang meminta. Kadang benda yang aku dapat ni pun sebab orang nak bagi aku, bukan sebab aku yang mintak. Aku takut kalau² bila aku mintak, tak dapat. Lagi satu, kalau aku mintak pun, sekali jer. Kalau tak dapat, aku takkan mintak untuk kedua kali. Dengan sesiapa pun, macam tu la perangai aku, even dengan ma dan papa aku dan orang² sekeliling. Biasalah. Tak semua benda yang kita nak tu kita akan dapat. Untuk Aidilfitri ni, ada satu wishlist aku yang tak tercapai. Biarlah. InsyaAllah ada rezeki aku nanti, even tak tahu bila. Dan untuk Aidilfitri yang bakal menjelang ni jugak, aku berharap sangat aku akan bahagia, walau dengan cara aku sendiri.

Semoga kamu semua juga akan berbahagia...

5 comments:

cintadalamhati said...

Setiap orang akan berbahagia walau dengan cara tersendiri.. Pasti akak juga akan bebrahgia 1 hari nanti..

dk n co said...

pasti akan ada kebahagiaan apa lagi bila melakukan pernikahan..kita siap kok melayani pemesanan untuk kebutuhan pernikahan seperti undangan dan lain2

setiakasih said...

salam.. kenapa sampai beitu sekali...
rayakan untuk rapatkan ukhwah?
sunnatullah..
gmana kalu sudah menikah.. nga' kasian sama anak2 kecik .. mau jawabin apa..
'ya bu.. meraikan lembaran gmana?'

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

牛肉麵不加蔥yaya said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社