May 14, 2009

Lamanya tak mengapdet. Sedikit kelam kabut dengan hambatan waktu yang tak pernah cukup sebenarnya. Dah 2 minggu tak masuk opis, membontoti bos aku out station. Haha.. Minggu ni aku dah kat opis. Penat tapi happy sebab leh lari dari suasana opis sekejap. Walau keadaan jiwa masih sakit, aku masih boleh berpura-pura senyum dan ketawa. Bukan susah pun. Sengih jer walau hati menangis. Lagipun aku dah terbiasa dengan keadaan macam tu. Dan mulai esok, aku tahu aku akan semakin tension.. Haih!

~ Saat Menghirup keenakan kopi panas pagi tadi, hati tiba-tiba merindui seseorang yang mengajar aku untuk menikmati minuman ketika masih panas... ~~

3 comments:

brad said...

waaa... sudah ketagih kopi aaa? eheheh...

AnNessa said...

haha. baru taw kopi itu enak :p

yOnnA said...

kopi panas..
mak angkat yonna yg ajar minum kopi panas tu :)