Jun 23, 2009

Apdet Dengan Cepat..

You Are Conditioner
You are naturally nurturing and calming. You smooth things over.
You can have a neutralizing effect. You can deal with chaos well.

You are encouraging and supportive. You have a gentle touch.
You are generous and bighearted. You have a lot to give.

Generous and bighearted.. Huhu. Tapi skang ni hati aku dah makin kecik.

You Are a Carnation
You are down to earth and grounded.
You tend to be more traditional than trendy.
Your confidence gets you through anything.
People trust you and are very loyal to you.

What Your Name Says About You
Your name says that you are mostly:

Ambitious but stubborn

Your name also says you are:

Charismatic but impulsive
Energetic but impatient
Independent but distant

Pepagi morning merayau kat blog kakak then terjumpa kuiz ni. Lama tak layan + lama tak apdet blog, so try jer buat. At least boleh apdet blog dengan cepat.
Skang ni tak banyak masa leh diluangkan dengan kawan². Time kat opis mmg dah takleh nak berYM mcm dulu. Sesekali mencelah boleh je. Tapi kalau nak spend borak panjang, mintak ampun la

~ Ann - Sesekali terasa seperti aku sedang menipu diri sendiri, tetap menganggap aku sedang berbahagia even hati aku ni kadang² rasa macam kena toreh dengan pisau toreh getah tu. Tapi hidup ni bukan panjang mana pun kalau nak dibebankan dengan segala macam permasalahan tu. Kan kakak?