May 29, 2008

Tag.. Tag.. Tag..

The Basics

Hair Color: Pepel *tipu jer*
Eye Color: Cekelat *I wish*
Profession: Kuli cabuk..
Relationship Status: Too complicated (-.-)

My Favorites

Favorite Color: Hitam, putih, pepel dan oren
Favorite Car: Honda CRV.. Hoho kalo dpt volkswagen beetle tu pun ok :D
Favorite Movie: Armageddon
Favorite Hobby: Tido + dengar radio + membaca..
Favorite Song/Singer: Depends pada mood yang menyerang
Favorite School Subject: Matematik + Bahasa Omputeh
Favorite Vacation Destination: Tempat yang ada air banyak².. Air terjun ker..
Favorite Food: Asam pedas ikan paten, sambal kerang, sambal paru.. Haha banyak makan tapi yg penting saya suka pape jer yang mak saya masak :x
Favorite Restaurant: Rumahku Syurgaku..
Favorite Animal: Hamster
Favorite Celebrity : Takde la kot..
Favorite Childhood Friend: Zulkifli..
Favorite Baby Name: Umairah
Favorite Person In Your Life: My beloved persons..

This or That

Chocolate or Vanilla: Vanilla
Big Mac or Whopper: Bubur Mekdi
Coke or Pepsi : Air Limau Kasturi letak asam boi
Beer or Wine: Sah giler..
Coffee or Tea: Neither..
Apple Juice or O.J.: Jus epal ijau tanpa gula..
Facebook or MySpace: Friendster
Summer or Winter: Winter.
Windows or Mac: Windows.
Cats or Dogs: Arnab pun boleh..
Boxers or Briefs: Short pants :D
Rain or Shine : Cuaca selepas ujan..
Chips or Popcorn: Chips.
Salty or Sweet: Asalkan tak mengakibatkan saya kena kencing manis + buah pinggang dah la..
Plane or Boat: Ship. Titanic ngee~~
Morning or Night: Night.. Leh tdo.
Movie or Play: Movie
Walk or Drive: Dok kat sebelah jadik penumpang :D
Money or Love: Maw dedua..
Breakfast or Dinner: Sarap pagi..
Forgiveness or Revenge: Bergantung keadaan dan sekejam mana perbuatan dia kat saya..
Paint or Wallpaper: Cat..
House or Apartment: Umah kat kampung yang ada sawah padi ataw sungai ataw air terjun.. Huhuuhu..

Have You Ever

Stolen Anything: Pernah. Curi duet syiling dlm kereta papa bawak bekal g ngaji nak beli eskrem. Haha nak g ngaji tapi curik duet. Ngee~~
Been Drunk Before Noon: Nonsense!
Had Sex In A Public Place: Adeihh.. Mengong!
Got Caught Telling A Lie: Haha!! Saya bukan penipu yang bagus..
Got A Speeding Ticket: Nope!
Been Arrested: Nauzubillah..
Had A One Night Stand: Tak pernah terfikir :D

Other

Describe Yourself In One Word: Sensitive..
Biggest Fear: Allah S.W.T.
#1 Priority In Your Life: Myself.. Tapi selalunya tak mcm tu. Haih! Terluka dengan keadaan sekeliling..
Dream Job: Pembunuh upahan.. Muekeke. Saya teringin jadik photographer.
Where Are You Right Now: Atas kusi kat opis.
Where Would You Rather Be:
Atas katil kat umah saya, pelok bantal dan tido.
Famous Person You Want To Meet: Takde.. Tak perlu lagipun.
Place To Visit Before You Die: Mekah.

Saya tak nak tag saper² kecuali Nana.. Hahah! Sila yer Kak Nana :P

3 comments:

iman_qaisara said...

anda sgt kijammmm...oowhhh doniaaaa.....

Hajar said...

ha, buat ye nana.
utang tag banyak tuu...:p

AnNessa said...

muahahah..
saya dah lama tak berlaku kijam >:)
psstt nana, pasni awak tag saya lagi ehh sebab saya nak balas dendam kat kakak :D