Nov 14, 2008

Tag Dari Cik Sarina >:)

Hoho saya kena tag lagi. Baguslah. Sebab saya takde idea untuk sapu sawang blog saya ni.. Huhuhu..
Mari kita tengok..

7 fakta tentang saya
1. Nama saya Asmahan.. Hehe
2. Anak ke-2 dari 8 adik-beradik
3. Anak buah saya ada 5 orang sebab adik saya dah langkah bendul saya..
4. Anak jati Kelantan
5. Berdarah O+
6. Obesiti
7. Ada tahi lalat kat tepi hidung :D

7 perkara menakutkan saya di dunia
1. Tinggal sensorang tanpa sebarang alat komunikasi
2. Kehilangan
3. Keterbiasaan
4. Air yang banyak. Saya tak suka laut sebab saya rasa macam nak kena telan jer.. Lagipun saya tak reti berenang :D
5. Bila dah siap makan baru pasan dompet takde..
6. Binatang yang lembik² mcm ulat, cacing, lintah dan sebagainya..
7. Makan ubat air..

7 lagu buat masa sekarang
1. Anytime - Cik Kelly Clarkson
2. Matahariku - Cik Agnes Monica
3. Jauh di sudut hati - Sudirman
4. Timeless - Korean song
5. Tirai semalam - Siti
6. Aku tak mau sendiri - Puan Bunga
7. Mengintai Langit - Coco

7 perkara yang selalu disebut
1. Sepak kang
2. Senget!
3. Aiyyarrkkk
4. Elleh!
5. Kot..
6. Takpelah
7. Ok

7 perkara yang amat bernilai
1. Duet
2. Kasih sayang orang di sekeliling saya
3. Hati yang orang bagi saya
4. Telefon
5. Ingatan saya
6. Kemaafan
7. Keluarga

7 pertama kali dalam hidup saya
1. Pertama kali bercinta umo 14 tahun. Haha tak baek woo.
2. Pertama kali tinggal berjauhan ngan kuarga masa blaja kat kuantan
3. Pertama kali menangis masa dilahirkan pada 18 Oktober 1983
4. Pertama kali menangis masa baca Ujang time ditinggalkan kat asrama Kolej oleh ma + papa saya
5. Pertama kali putus cinta umo 15 tahun
6. Pertama kali dapat keje kat kedai makanan ringan kat the mines masa cuti semester tahun 2003
7. Pertama kali makan KFC masa umo 12 tahun.. Kat Kelantan takde KFC masa saya kecik :D

7 orang bertuah jawab tag ni..
1.
Deq Yonna
2.
Kak Fami
3.
Kak Airynz
4.
Kakak Pu3 - sajer jer nak tag dia banyak kali >:)
5. Kamu² yang berminat, silakan...

Minggu ni minggu yang bz untuk saya. Selasa dan rabu saya menyibukkan diri kat seminar, tayang muka sambil skodeng mamat² ensem >:) Lagipun emosi saya tak stabil, hati saya dingin jadi saya takut ianya terlalu mempengaruhi blog saya.. Tak elok macam tu kan? Tapi sekarang ni pun saya masih lagi dingin :D
Weekend ni saya nak rehat. Rehat bebanyak..

5 comments:

AiRynnz said...

salam ann...

amboi...suker2 dia je tagged akk ek? :p

akk nak kene wat ikut suker ati akk je kan? hihihihihi

lau ader masa(yg semenangnya jarang ader) akk wat k ;) insya Allah....

Hajar said...

salam.

walaupun awak tag saya lagi, tapi fakta ni mmg wat saya nk berguling lg smpi hr ni >:) :

"4. Pertama kali menangis masa baca Ujang time ditinggalkan kat asrama Kolej oleh ma + papa saya"

huahuahua...

AnNessa said...

kak airynz : salam kak... eheh. small matter sayang. tak kisah la nak wat bila. yang penting utang tag kena bayar :D

kakak : salam.. ceitttt!! tak baek gelakkan orang ar >:)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

牛肉麵不加蔥yaya said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社