Dec 11, 2008

Masih Memiliki..


Ini kejadian hari semalam..
12.45 tengahari tolak tambah
Seorang anak sedang dalam perjalanan nak gi kedai makan bersama kawan. Tetiba handphonenya menjerit..
Anak : Yer papa..
Papa : Angah kat mana ni?
Anak : On the way nak gi makan. Kat presint 9. Nape?
Papa : Ermm papa kat opis angah ni. Nak bagi duet kot² nak wat makan..
Anak : Takpelah pa. Dah nak gi makan dah ni..
End..
6.30 petang tolak tambah
Ada seorang anak nak gi mandi lepas balik keje. Dia bawak tualanya menghampiri emaknya..
Anak : Ma, tuala ni nampak tak best je kan?
Ma : Tak best macam mana lak?
Anak : Cuba tgk. Macam kotor jer dah. Bau pun tak best dah..
Ma : (mengerutkan kening.. cuba memahami mungkin)
Anak : Orang amik tuala baru dalam kabinet ehh.. Yang ni orang letak dalam washing machine.
Ma : Ko ni ngah, kalo nak tuala baru cakap jer laa.. Berbelit² cakapnya.
Anak : (tergelak besau..)
Adik : Mengong la angah ni..
Terkadang benda² macam ni la yang sikit sebanyak menyedarkan saya betapa saya masih memiliki.. Walau dah banyak kehilangan. Mekasih untuk ma + papa yang masih bersama saya. Bulan ni gaji saya tersekat cket so memang miskin tahap gaban laa :D Nasib baik tinggal dengan famili, at least masih boleh mengisi perut saya ni..
Terima kasih untuk semua..

4 comments:

yOnnA said...

betul tu akak :)
kurang2 kita beruntung family still boleh tolong.

AnNessa said...

yerp.. best kan dok ngan family :D

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

牛肉麵不加蔥yaya said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚