Jan 15, 2008

Saya Yang Ingin...


Keadaan semasa..
Mood : Semakin menjunam ke paras negatif
Kesihatan : Alhamdulillah semakin sihat.. Saya kan rajin menelan ubat T_T
Persekitaran : Dipenuhi orang² sengal. Ataw saya je yang sengal menyebabkan orang lain kelihatan semakin sengal pada pandangan saya? ^_^
Yang saya taw, saya teringin nak mengamuk skang ni. Ada sesiapa rela menjadi mangsa amukan saya? *wink*




I found the man in less than 1 minute. Mcm impossible jer kalo leh jumpa dalam less than 3 saat.. Huh! O_0




5 comments:

Anonymous said...

u can hug me anytime u want muahaha

ann-nessa said...

ceh!! mementang laa ko jauh leh r ckp gtu >:)

Anonymous said...

ala lalink nih...nnt aku dekat2 ko bukan nk jumpe pon..tu yg malas tu :p

Perindu said...

huhuhu saya jumpa bawah 3 saat haha psst nak kena peluk kawin ah cepat eh :P

ann-nessa said...

wah biar betul bawah 3 saat.. huhu memang laa otak best :p
erkkk kawen cecepat? bukan du ke yang nak kawen? ngee~~~