Mar 26, 2008

Kena Tag!

Hari ni Ann kena tagged oleh cik kecik molek kita ni, Kak Airynnz :p
:: INSTRUCTIONS :: - You guys kene menjawab soalan- soalan yang telah pun disediakan. Tetapi here’s the twist - You’ve got to answer the questions sambil mendengar lagu di Winamp or any music players, with list of your favorite songs in random / shuffle mode. And to make things even interesting, the questions are to be answered based on the songs you are currently listening to - like for each new question, you gotta hit “NEXT” on your player and see what song comes up next, and from there, you gotta answer the questions and the answer gotta be berdasarkan atau berkaitan dengan that particular song <— arahan tak menahan..
1] If Someone Say “Is This Ok?” You Say?
Lagu : Qiu Tian De Tong Hua - OST Autumn In My Heart
Ann : Adeihh.. Translationnya ialah The Reason. Well, kalo sesaper tanya saya is this ok, saya akan tanya apa sebabnya :D
2] What Would Best Describe Your Best Personality?
Lagu : Bukan Cinta Biasa - Siti Nurhaliza
Ann : Muahahah.. Memang pun. Cinta saya bukan cinta biasa :D
3] What Do You Like In A Guy / Girl?
Lagu : Papercut - Linkin Park
Ann : Huh! Takde kena mengena. Next!!
4] How Do You Feel Today?
Lagu : Arjuna - Dewa 19
Ann : Heheh.. Mungkin saya sedang menunggu arjuna hati saya..
5] What Is Your Life Purpose?
Lagu : Debaran Cinta - Siti Nurhaliza
Ann : Ini bukan satu²nya tujuan dalam hidup saya :D
6] What Is You Motto?
Lagu : Melompat Lebih Tinggi - SO7
Ann : Mana leh tinggi², kang jatuh lagi parah..
7] What Do Your Friends Think About You?
Lagu : Untuk Selamanya - Siti Nurhaliza
Ann : Huhu alangkah bagusnya kalau saya sentiasa diingati, untuk selamanya..
8] What Do You Think About Your Parents?
Lagu : Mari Bercinta - SO7
Ann : Marilah berkasih sayang sesama kita.. Lalala!
9] What Do You Think About Very Often?
Lagu : Mistikus Cinta : Dewa 19
Ann : Jiwang karat tul laa.. Adakah itu Miss Tikus yang bercinta =))
10] What Do You Think About Bestie?
Lagu : Complicated - Avril Lavigne
Ann : Hakhak! Is it? Neah..
11] What Do You Think Of The Person You Like?
Lagu : I'm With You - Avril Lavigne
Ann : Wah sangat seronok. Mcm nak cium jer pc ni. Hikhikhik.. Yes. I will always be with u..
12] What’s Your Life Story?
Lagu : Ku Yakini - Siti Nurhaliza
Ann : Walau saya belum pernah bahagia seperti yang saya harapkan, saya yakin saya akan bahagia.. 1 fine day...
13] What Do You Want To Be When Grow Up?
Lagu - Tunjuk Satu Bintang - SO7
Ann - Haha. Saya memang teringin nak jadik bintang :D
14] What Do You Think When You See The Person You Like?
Lagu : Born To Make U Happy - Britney Spears
Ann : Kita memang sentiasa nak membahagiakan orang² yang kita sayang.
15] What Do Your Parents Think Of You?
Lagu : Oda Bumi Anbia' - Siti Nurhaliza
Ann : Muahaha.. Adakah saya anak yang sentiasa menimbulkan huru-hara? =)) Atau yang patut diberi simpati...
16] What Will You Dance To At Your Wedding?
Lagu : Strong Enough - Cher
Ann : I'm strong enough to live with u. Hikss (^_^)
17] What’s Your Hobby / Interest?
Lagu : From The Bottom Of My Broken Heart - Britney
Ann : Wah.. Gamaknya saya suka sangat menyelam ke lubuk hati saya yang sentiasa terluka la kot :D
18] What’s Your Biggest Fear?
Lagu : Pupus - Dewa 19
Ann : Hakhak.. Saya memang takut akan kepupusan.. Pupus kasih sayang.
19] What’s Your Biggest Secret?
Lagu : Janji Kasih - Siti Nurhaliza
Ann : Janji saya pada diri sendiri adalah satu rahsia yang orang lain tak patut tahu :D
20a] What Do You Think About The Person Who Started This Tag?!!!
Lagu : Berhenti Berharap - SO7
Ann : Hahahah.. Dia adalah jenis orang yang tidak berhenti berharap agar ada yang akan jawap tagged ni. Haih berbelit ayat saya :D
20b] What Do You Think About The Person Who Tagged You To Do This Entry?!!!
Lagu : Oops! I did it again.. - Britney Spears
Ann : Muahahaha.. Do u want to do it again huh?! Kak Rynn kena belanja saya nasi ayam penyek >:)
Done! Haih.. Finally. Dan mari kita lihat siapa lagi yang kena >:)
i) Bradermacho - Jangan malas² apdet blog yer bang!
ii) Kak Pu3 - Rehat²kan mata anda dari tgk angka juta² tu :p
iii) Nana - Bg turn awak ilangkan tensen ngan pn singe lak :))

5 comments:

AiRynnz said...

tahniah kerna berjaya menyiapkannye :p

AnNessa said...

hahaha..
saya orang yang amat berdedikasi :p

Hajar said...

hahah... dh buat. cuma x publish jer lagik.
terpaksa post-poned kerja semata2 nk buat tag ni tau :p

AnNessa said...

yeay!
bagus :D
stalait ckit =))

akema said...

hahaha....
da terai jugak..
sgt menarik... :D