Sep 5, 2008

Block Sana Block Sini..

:ayokona:
Ini kisah pagi tadi. Saya dikejutkan oleh adik saya yang berumo 6 tahun itu utk bangun mandi. Waktu tu jam menunjukkan 6.30 pagi. Masih belum terlewat oke.. Yang membuatkan saya bengang adalah cara dia mengejutkan saya. Suaranya giler kuat, pastu siap tarik kaki saya. Rasa macam nak bg penendang pun ada gak bila tgk muka dia pagi tadi @tendang Aiyarkk sangat tidak senonoh kakak dia ni. Tapi siyes, saya paling pantang bila dikejutkan dengan cara macam tu. Selalunya mak saya hanya panggil nama saya kat muka pintu bilik jer dah leh wat saya terjaga. Muka pintu yer, bukan muka saya.. Tapi kadang² mak saya cakap saya ni jenis tdo mati gak. Ye ker? :mThinking:
Itu satu hal yang membuatkan paras mood saya menurun. Bila sampai kat opis, memasing bising pasal email Yahoo kena block. Erkkkkk!! Takkan email pun kena block? Saya terus terpk tentang blog saya. Jangan laa kena block jugak mcm suatu waktu dulu :takot:
Nasib baik blog saya masih berfungsi. Aiseh.. Jadik tukun la alamatnya email² saya tu yer..
Apa punya kes laa jabatan ni nak block email Yahoo tu :snow09:

7 comments:

farah aminuddin said...

hehe.. risau blog xberfungsi yek? :p

Kujie said...

ishhh...email yahoo kena block? mcm zaman tok kadok je..
tapi tak pe..create la gmail

famia said...

nk kejotkan orang bangon tido senang je. picit ibu jari kaki dia kuat2.. pastu panggil nama dia byk2 kali. mesti bangon tekujat punye.

konfem.

cubala terai kalo x caye. ayah selalu kejutkan centu.

yOnnA said...

haha..
nape lak email yahoo kene block?
ceh.
bukan ade ape pun
hehe,
guna la gmail kak :)
lagik best hoho

heh..
ganas gile adik akak kejut akak bgn.
mood kita pg2 mmg mcm org gila kan kak.
sangat cepat nk mrh.
lagi2 kalo kene kejut cm adik akak buat tu hahhaa..
mmg berasap la :D

AnNessa said...

farah : huhu.. mawnya tak wisau. jabatan ni bukan betul pun kepala org²nya. haihshh.. emo pepagi :D

kak jie : gmail dah ada. mekasih :D

kak famia : erkkk.. bukan tugas saya nak kejut org² tu. miahahaha :D

deq yonna : yahoo mail kena block sebab ada chat kat ctu. huhuhuhu. maw marah ni. ekekek.. akak ni bukan takat pagi². mmg nak meroyan jer all the time :(

blog BeliBuy said...

ish ganas tue...selamat time nk sepak tue sedar..klu xsedar cam mne ek...

p/s- time nk tdo...sorok kaki...sure xde yg tarik kaki he...23x

Perindu said...

hehe cuba belajar guna email tuk update blog hehe ;) jangan marah marah eh :p