Sep 17, 2008

Memberi Dan Menerima..


Petang semalam, balik dari pejabat terus menuju ke bilik. Penatnya terasa macam nak pengsan. Adik lelaki saya muncul dari bilik dia, menghulurkan satu bungkusan..
"Apa ni? Birthday aku lagi sebulan.."
"Anggap jer birthday in advance.."
Haha.. Tak pernah² dia bg saya hadiah. Apa ada dalam bungkusan? Tu.. Gambar kat atas tu.. Benda tu la yang dia bg saya.. Walaupun saya bukan jenis yang suka sembur perfume kat badan, hanya sapu losyen jer tapi terharu laa jugak sebab saya jarang diberi hadiah.. Huhu. Nampak sangat tak disayangi. Miahahaha :p
Semalam pun saya beli kain pelekat untuk papa saya. Saya tak pernah beri sebarang hadiah untuk papa. Hampeh bukan? Bila boss saya tgk, ayat ni keluar dari mulut dia..
"Sayang papa ehh Ann?"
Saya hanya tersengih sumbing..
Yerp.. I love my papa. My mum too.. And u all too :D
Dan hari ini, saya belikan sehelai tudung untuk mak saya. Hanya itu yang saya mampu beri. Gaji saya semput ini bulan yer :D Hope she'll like it..
Menu hari ini menurut mak saya, singgang tulang lembu + limpa goreng kunyit.. Ho yeahhhh!!
Selamat berbuka untuk semua..
*Chow!

2 comments:

CikDu said...

err saya nak jadi konduktor bas boleh ha ha

AnNessa said...

kamu salah topik yer? ekekekek :p