Sep 10, 2008

Haih!!

Kat opis skang ni, semua browser selaen daripada IE telah diharamkan. Menyakitkan hati betul.. Bila guna IE, blog saya jadik kembang, macam tuannya.. Huhu. Ikon senyuman pun dah takde. Saya sangat tensen skang ni. Bila saya menjengah blog kawan² menggunakan IE, kebanyakan sidebar telah ghaib dari pandangan saya. Jadi macam mana saya nak tinggalkan jejak yer? Maknanya kena kembali jadik pengunjung bisu la gamaknya..
Ann - Saat ni terasa nak bom jer server jabatan :evil:

9 comments:

pu3sakura said...

aikk.. naper jadik cam tu ek?
jabatan saya tak bnyk plak songeh nya...
apepun, sabar je la yerk..

Hajar said...

muahaha...
kesian dia.
hmm, mmg kalo blog saya tu guna ie sidebarnya jauh ke bawah. huhu...
tanyela che' du kalo2 ade browser yg best sket. dan yg penting x kena bar. :D

yonna bebot =) said...

lol..
nape diorg block akak oioi??
aihh..
guna ie semua blog jd x lawa hahaha..

xpe la.
at least akak leh blogwalking lg :)

AnNessa said...

sakura : jabatan saya senget nak tumbang dah.. :D

kakak : huhu semua browser kena block la sayang :((

deq bebot : haha.. mmg pun. blog jadik kembang mcm kita.. ngaa~~

Perindu said...

salam cik ann

hehe ala hai kasihannya huhu ada pendrive kah? kena block juga kah? hehe lainkali kata sama itu admin apsal buat kerja bodoh itu degree beli kah hehe...

ermm kalau pendrive bleh guna boleh guna portable browser kemudian set user agent tu sebagai ie :) hehe

salam :)

AnNessa said...

salam du..
portable pun takleh sebab aplikasi semua kena block..
ann try opera pun sama..
so no choice :D

Perindu said...

hehe alahai kesiannya :) erm pakai os apa eh win xp atau vista?

login guna user atau admin privilege

hehe aplikasi kena block guna system apa eh hehe .. suka banget kalau jumpa admin suka main block block ni mesti suka main tetris hehe ;)

*tips*
update ie kepada ie8 beta ;)

Kujie said...

blog kak jie dah lulus ie,kan..rasanya dh tak de mcm dulu lagi

famia said...

hehe.
actually..
ade setengah govmen.. atau swasta mane2... diorang disable script.. so.. css ngn java script sume xleh pakai kat mana2 blog yg eplai sume tu..

sbb tu la kdg layout togel..
sidebar ke bawah.. lari..
pic x abes donlod bagai..

internet options for browser IE tu yg jd centu..

maka..
untok kecantikan luaran dan dalaman.. sile la menggunakan Firefox. Cantik. Mudah. Ringan. Gunakan tanpa was-was. hehe.